2015-07-20 12:37:00• hírek • Járay Zsanett

Majdnem meghalt valaki a nagykárolyi strandon

Majdnem életét vesztette vasárnap délután egy férfi a nagykárolyi Termál Strandon. Az áldozat a hideg vizes medencében lett rosszul, és süllyedt a víz alá.

Feltehetőleg a nagy melegből a hideg vízbe menve lett rosszul és vesztette eszméletét. A kiérkező mentősök azonnal újraélesztették, majd a Nagykárolyi Városi Kórházba szállították, ahonnan egyenesen továbbküldték a Szatmár Megyei Sürgősségi Megyei Kórházba. Jelenleg is ott ápolják, az intézmény intenzív osztályán.

A nagy melegben fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy testünket fokozattan hűtsük le, az ilyen balesetek elkerülése végett. Bármennyire is felkészült legyen egy strand, tele életmentőkkel, az ilyen esetekben tehetetlenek. Ezért nagyon fontos, hogy a saját érdekünkben, fokozottan odafigyeljünk, s nagy melegben kerüljük a hirtelen hőmérséklet-változást.

A sürgősségre a hétvége folyamán bevittek egy gyermeket is, akit méh csípett meg, s mint kiderült, allergiás volt annak mérgére. A gyermek ellátását követően nem volt szükség a kórházba való beutalására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: